Camera Supraveghere Wireless PTZ Full HD AI Full-color Sricam SP028
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-13,81%

Camera Supraveghere Wireless PTZ Full HD AI Full-color Sricam SP028

Camera Supraveghere Wireless PTZ Full HD AI Full-color Sricam SP028. Rezolutie 1080P. Plug & play. Audio bidirectional. Suporta card de max. 128GB (cardul nu este inclus). Detectie umana inteligenta.

136,00 lei (inclusiv TVA) 157,80 lei -13,81% 136,00 lei (fara TVA)

Prețul include 0,80 lei ecotaxă (timbru verde) (neafectat de reducere)

cu TVA
check IN STOC

info

Preturile includ TVA 19%. International customers will be charged destination country VAT.
Livrăm conform optiunii clientului prin orice curier rapid
Oferim la cerere verificarea coletului la primire

Camera Supraveghere Wireless PTZ Full HD AI Full-color Sricam SP028

Gratie rezolutiei full HD, imaginile surprinse sunt de inalta calitate. Obtineti acces la camera urmand doar cativa pasi simpli. Functia de audio bidirectional va permite sa vorbiti si sa ascultati ce se intampla in incapere, ca si cum nici nu ati fi plecat de acolo, direct de pe telefonul mobil.

Camera wireless Sricam SP028 are incorporata inteligenta artificiala si are rolul de a detecta doar activitatile si miscarile umane, impiedicand producerea unor alarme false determinate de miscarea animalelor sau ale altor obiecte. Mai mult decat atat, camera de supraveghere nu doar detecteaza, dar si urmareste activitatile umane.

Cu posibilitatea de rotire 350 grade in plan orizontal obtineti o acoperire integrala a zonei monitorizate. Personalizati zonele de detectie la miscare dupa cum va este necesar. Stocarea imaginilor se realizeaza local, pe un micro SD card ce poate avea o capacitate de maxim 128GB. Cardul nu este inclus.

Vizibilitatea pe timpul noptii este un factor important in monitorizarea constanta, iar camera wireless Sricam SP028 are grija ca acest lucru sa se intample in orice moment, indifierent de conditiile de lumina, fie ca este zi sau noapte. Camera beneficiaza de 3 moduri de vizualizare pe timpul noptii: modul smart, modul color si modul IR. Prin intermediul modului inteligent, camera asigura vizibilitate alb.negru pe timp de noapte, iar in momentul in care detecteaza miscare trece automat in modul color. In modul color camera activeaza ledurile dedicate pentru iluminare color, ajustand luminozitatea dupa necesitate. Modul IR stinge ledurile dedicate iluminarii color, trecand pe ledurile IR, acest lucru fiind realizat prin aplicatia SriHome.

Prin intermediul aplicatiei accesati camera atat dumneavoastra cat si alte persoane carora le oferiti acces. Pentru garantarea protectiei, primul utilizator care adauga o camera in aplicatie devine administrator. Vizitatorii pot accesa camera, insa au nevoie de acordul dumneavoastra.

Specificatii tehnice:

-          Rezolutie full HD 1080P, compresie H.264;

-          Conectare rapida prin plug & play;

-          Audio bidirectional;

-          Lentila fixa 3.6mm;

-          Iluminare noaptea pe distanta de 20M, iluminare full color;

-          Suporta micro SD card de 128GB (cardul nu este inclus);

-          Aplicatie pentru iOS si Android: SriHome;

-          Detectie umana inteligenta;

-          Notificari instant pe mobil.

camera wireless sricam sp028

camera wireless sricam sp028

camera wireless sricam sp028

Sricam SP028: Supraveghere video inteligentă la îndemâna ta

În era digitală modernă, securitatea casei și a proprietății tale este o preocupare importantă. Cu tehnologia video și de supraveghere în continuă evoluție, alegerea unei camere de supraveghere potrivite poate face diferența în ceea ce privește pacea ta de spirit și siguranța ta. Una dintre camerele care a câștigat popularitate în ultimii ani este Sricam SP028. Această cameră de supraveghere inteligentă oferă o serie de caracteristici impresionante pentru a-ți proteja casa sau biroul.

Design și Construcție

Sricam SP028 impresionează cu un design modern și discret. Este o cameră de supraveghere tip pan-tilt, care înseamnă că poate roti în orice direcție pentru a acoperi un unghi mai larg. Aspectul elegant și dimensiunile compacte fac ca această cameră să se integreze ușor în orice mediu, fără a atrage prea mult atenția.

Calitatea imaginii

Una dintre caracteristicile cele mai remarcabile ale camerei Sricam SP028 este calitatea imaginii. Aceasta dispune de o rezoluție video înaltă, Full HD (1080p), care asigură captarea clară a detaliilor. Imaginile și înregistrările sunt clare și culorile sunt vii, ceea ce facilitează identificarea obiectelor și a persoanelor în cadru, chiar și în condiții de iluminare redusă, datorită funcției de vedere nocturnă.

Control și Acces Remote

Cu ajutorul aplicației mobile dedicate, poți controla camera Sricam SP028 de oriunde te-ai afla. Aceasta înseamnă că poți verifica starea casei tale sau a afacerii tale în timp real, direct de pe smartphone sau tabletă. Funcția pan-tilt îți permite să rotești camera pentru a obține o vedere completă a camerei și să faci zoom pentru a vedea mai bine anumite zone.

Detectarea mișcării și notificări

Sricam SP028 dispune de tehnologie de detectare a mișcării, ceea ce înseamnă că poate înregistra automat atunci când detectează mișcare în cadru. Poți seta alerte pentru a primi notificări pe telefonul tău atunci când se detectează mișcare, ceea ce te ajută să fii mereu la curent cu ceea ce se întâmplă în locul de supraveghere.

Stocare în cloud și locală

Camerele Sricam SP028 oferă opțiuni flexibile de stocare a înregistrărilor. Poți alege să le salvezi în cloud, ceea ce îți oferă acces la înregistrările tale de oriunde, sau poți utiliza slotul pentru card microSD pentru stocare locală.

Concluzie

Sricam SP028 este o cameră de supraveghere inteligentă cu funcționalități impresionante care îți oferă un nivel înalt de siguranță și control. Cu o calitate excelentă a imaginii, funcții de detectare a mișcării și acces remote, această cameră este o alegere populară pentru cei care doresc să își protejeze proprietatea. Cu toate acestea, asigură-te că citești și respectă toate legile și regulamentele privind supravegherea video în zona ta înainte de a instala o astfel de cameră.

În concluzie, Sricam SP028 este o alegere solidă pentru supravegherea video și merită luată în considerare pentru a-ți îmbunătăți siguranța și controlul asupra mediului tău.

Sricam
SP028
1 kg
Rezolutie
2MP - 1080p
Tip lentila
Lentila fixa
Distanta IR
20m
Accepta SD Card
Da
Tip carcasa
Speed dome
Functie audio
Da
Tehnologie
Wireless
Tip mediu
Exterior
Cumparati cu incredere!

Va oferim:

  • Livrare prin orice curier rapid
  • Satisfactie garantata
Expeditii si retururi

Totul este foarte simplu

  • Expediem la cerere prin curier. Puteti alege un curier din cei propusi sau oricare altul.
  • Daca doriti sa returnati produsul, o puteti face cu conditia ca acesta sa se afle in aceeasi stare in care a fost cumparat, fara urme de folosire.
  • Trimiteti produsul pe adresa noastra dupa ce ne-ati notificat, cititi "Termeni si conditii".
Achizitii SICAP - E-Mail: sales@nettrading.ro

sicap

Onoram prompt si profesionist comenzile primite prin sistemul public de licitatii SICAP. Livrari zilnice. 23 de ani experienta. Autorizati IGPR si HCSA (Hikvision). Pentru moment comenzile SICAP se vor livra numai dupa confirmarea platii.

YouTube

Vino pe YouTube!

Vizitati canalul Youtube al 1CCTV

youtube

Suntem partener Emag din anul 2016. Produsele pe care le comercializam le puteti achizitiona cu incredere fie direct de pe site-ul nostru, fie prin Emag: Vedeti oferta noastra de produse.

De asemenea, suntem prezenti si pe platforma cel.ro cu o gama variata de sisteme de securitate. Ramane doar sa optati pentru varianta pe care o preferati.

Avem cele mai avantajoase preturi la sistemele de supraveghere video, sisteme de alarma. Compari.ro este sursa potrivita de a verifica cel mai bun pret pentru orice produs. Suntem prezenti si pe Shopmania cu oferta de echipamente de supraveghere.

Importator specializat cu peste 20 ani experienta

Vindem din import propriu, produse verificate

Exonerare de raspundere

Ne cerem scuze anticipat pentru eventuale erori de continut

  • Facem eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare.
  • Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.
  • Paginile pot contine in cazuri izolate erori de natura informatica propagate de la furnizori sau generate local in procesul de actualizare. Acestea nu genereaza obligatii comerciale sau de alta natura. Nu se onoreza comenzi la preturi derizorii sau eronate, va rugam cititi "Termeni si conditii".