Camera Supraveghere Wireless Laxihub M1 1080P Audio Detectie Miscare Compatibila Alexa Google
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Camera Supraveghere Wireless Laxihub M1 1080P Audio Detectie Miscare Compatibila Alexa Google

Camera Supraveghere Wireless Laxihub M1 1080P Audio Detectie Miscare Compatibila Alexa Google. Suporta card de maxim 128GB (cardul nu este inclus). 

117,50 lei (inclusiv TVA) 117,50 lei (fara TVA)

Prețul include 0,50 lei ecotaxă (timbru verde)

cu TVA
block Stoc epuizat

info

Preturile includ TVA 19%. International customers will be charged destination country VAT.
Livrăm conform optiunii clientului prin orice curier rapid
Oferim la cerere verificarea coletului la primire

Camera Supraveghere Wireless Laxihub M1 1080P Audio Detectie Miscare Compatibila Alexa Google

Camera are aplicatie doar pentru dispozitive mobile (telefoane / tabelete iOS si Android).

camera wireless laxihub m1

Modelul de camera wireless Laxihub M1 inregistreaza orice miscare la rezolutie 1080P full HD, oferindu-va posibilitatea de a urmari miscarile celor dragi atunci cand nu sunteti acasa. Senzorul infrarosu asigura inregistrari de calitate, clare, continue chiar si noaptea, tranformand camera wireless in gardianul locuintei indiferent de momentul din zi.

camera wireless laxihub m1

Camera wireless ofera transmisie audio bidirectionala de inalta calitate si este compatibila cu Alexa si Google Assistant. Atat microfonul, cat si difuzorul incorporat va permite sa comunicati cu cei de acasa oricand, de oriunde v-ati afla. Prin intermediul asistentilor personali, Alexa sau Google Assistant solicitati vizualizarea camerei copilului in orice moment.

camera wireless laxihub m1

Laxihub M1 este echipata cu detectie umana inteligenta, precum si cu detectie sunet. Prevazuta cu un algortim avansat de detectie la miscare si la sunet, modelul Laxihub transmite notificare de indata ce se produce o miscare atipica sau in momentul in care detecteaza sunet.  Sensibilitatea la detectia de miscare poate fi ajustata pentru a reduce orice alarma falsa cauzata de animale mici, ceea ce va permite sa va concentrati lucrurile cu adevarat importante.

Prin intermediul unei singure aplicatii va puteti personaliza setarile, sa monitorizati si controlati toate camerele Laxihub. In plus, puteti oferi acces familiei si prietenilor pentru a se alatura momentelor de neuitat petrecute alaturi de cei dragi.

camera wireless laxihub m1

Camera wireless M1 inregistreaza un clip de 60 de secunde, fiind mai lung decat ce ofera majoritatea produselor de pe piata. Datele sunt stocate in serverele Amazon, AWS. Clipul video va fi stocat in cloud pe o perioada de 72 de ore, daca serviciul cloud este activat. De asemenea, clipul poate fi exportat in format MP4 de pe un SD card de maxim 128GB (cardul nu este inclus).

Protectia suplimentara poate fi indeplinita in mai multe variante. Camerele nu vor mai inregistra cand va aflati cu telefonul mobil in aceeasi retea Wi-Fi, astfel incat vor intra in modul “Sleep” cat timp va aflati acasa. Perioada de stand-by a camerei poate fi personalizata, avand la dispozitie un singur clic in urma caruia puteti inchide camera.

Specificatii generale:

-          Aspect compact realizat de castigatorul premiului Red Dot pentru design;

-          Rezolutie full HD 1080P cu unghi larg de deschidere, de 105 grade;

-          Iluminare pe timpul noptii pe o distanta de pana la 10m;

-          Tehnologie smart utilizata pentru detectia la miscare, detectia la sunet;

-          Audio bidirectional de inalta calitate;

-          Mod automat de protejare a intimitatii;

-          Camera wireless compatibila cu Alexa si Google Assistant;

-          Suporta card de maxim 128GB (cardul nu este inclus), optiune pentru serviciu de stocare in Cloud Arenti, prin AWS Amazon;

-          Inregistrare clip video de 60 de secunde la detectia de miscare;

-          Tehnologie criptata.

Laxihub
M1
1 kg
Rezolutie
2MP - 1080p
Tip lentila
Lentila fixa
Distanta IR
10m
Accepta SD Card
Da
Tip carcasa
Dome
Functie audio
Da
Tehnologie
Wireless
Tip mediu
Interior
Cumparati cu incredere!

Va oferim:

  • Livrare prin orice curier rapid
  • Satisfactie garantata
Expeditii si retururi

Totul este foarte simplu

  • Expediem la cerere prin curier. Puteti alege un curier din cei propusi sau oricare altul.
  • Daca doriti sa returnati produsul, o puteti face cu conditia ca acesta sa se afle in aceeasi stare in care a fost cumparat, fara urme de folosire.
  • Trimiteti produsul pe adresa noastra dupa ce ne-ati notificat, cititi "Termeni si conditii".
Achizitii SICAP - E-Mail: sales@nettrading.ro

sicap

Onoram prompt si profesionist comenzile primite prin sistemul public de licitatii SICAP. Livrari zilnice. 23 de ani experienta. Autorizati IGPR si HCSA (Hikvision). Pentru moment comenzile SICAP se vor livra numai dupa confirmarea platii.

YouTube

Vino pe YouTube!

Vizitati canalul Youtube al 1CCTV

youtube

Suntem partener Emag din anul 2016. Produsele pe care le comercializam le puteti achizitiona cu incredere fie direct de pe site-ul nostru, fie prin Emag: Vedeti oferta noastra de produse.

De asemenea, suntem prezenti si pe platforma cel.ro cu o gama variata de sisteme de securitate. Ramane doar sa optati pentru varianta pe care o preferati.

Avem cele mai avantajoase preturi la sistemele de supraveghere video, sisteme de alarma. Compari.ro este sursa potrivita de a verifica cel mai bun pret pentru orice produs. Suntem prezenti si pe Shopmania cu oferta de echipamente de supraveghere.

Importator specializat cu peste 20 ani experienta

Vindem din import propriu, produse verificate

Exonerare de raspundere

Ne cerem scuze anticipat pentru eventuale erori de continut

  • Facem eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare.
  • Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.
  • Paginile pot contine in cazuri izolate erori de natura informatica propagate de la furnizori sau generate local in procesul de actualizare. Acestea nu genereaza obligatii comerciale sau de alta natura. Nu se onoreza comenzi la preturi derizorii sau eronate, va rugam cititi "Termeni si conditii".