EyecamCamera supraveghere wireless 3G 720P Eyecam JH09
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Camera supraveghere wireless 3G 720P Eyecam JH09

Camera IP wireless GSM 3G. Rezolutie: 720P. Unghi vizualizare: 110 grade. Audio bidirectional. Suporta card de maxim 64GB - nu este inclus. Detectie la miscare. Baterie de back-up 770mAh.

590,49 lei (inclusiv TVA) 590,49 lei (fara TVA)

Prețul include 0,50 lei ecotaxă (timbru verde)

cu TVA
block Stoc epuizat

info

Preturile includ TVA 19%. International customers will be charged destination country VAT.
Livrăm conform optiunii clientului prin orice curier rapid
Oferim la cerere verificarea coletului la primire

Camera supraveghere wireless 3G 1080P Eyecam JH09

camera-supraveghere-wireless-ip-wifi-3g-720p-jh09-21

Monitorizarea propriul camin a devenit mai simpla, indiferent in ce colt al lumii va aflati. Modelul de camera supraveghere IP wireless 3G Eyecam JH09 va prelua atributiile. Accesati camera IP oricand doriti direct de pe telefonul mobil. In cazul oricarui incident survenit acasa primiti notificare in timp real. Verificati cu mare precizie ce anume s-a intamplat si luati masurile care se cuvin. Camera de supraveghere furnizeaza o imagine HD 720P de o calitate foarte buna. Interesant de retinut este ca in cazul unei pane de curent, camera wireless va continua sa functioneze. Bateria interna este pregatita sa asigure buna functionare a camerei 3G pe o perioada de pana la 4 ore. Mai mult decat atat, informatiile transmise prin alerte sunt de o mare acuratete gratie senzorului PIR incorporat. Cu ajutorul lui veti sti cu precizie ca evenimentul produs este real.

camera-supraveghere-wireless-ip-wifi-3g-720p-jh09-22

Configurarea camerei se realizeaza in doar cateva minute. Nu sunt necesare setari complicate de router si nici cunostinte avansate de retelistica. Baza magnetica mentine camera intr-o pozitie sigura in orice spatiu o plasati.

camera-supraveghere-wireless-ip-wifi-3g-720p-jh09-23

Camere wireless Eyecam este compatibila cu ultima tehnologie 3G si WiFi. Folosind aplicatia gratuita accesibila in Appstore sau Google Play, beneficiati de imagine in timp real sau inregistrare de oriunde, oricand. Fluxul video HD 720P este completat de un colorit natural, cu o buna vizibilitate noaptea si o calitate audio excelenta. Senzorul PIR detecteaza orice miscare umana. In momentul in care are loc un eveniment anormal, camera de supraveghere va va notifica instant.

camera-supraveghere-wireless-ip-wifi-3g-720p-jh09-24

Specificatii tehnice:

Comunicare: WIFI+WCDMA/GSM

Chipset: Quad-core

Stocare: 32GB + 4GB

Banda: GSM 850/900/1800/1900MHZ / WCDMA 850/900/1900/2100 MHZ

Senzor imagine: 1/4"Color Senzor CMOS

Rezolutie imagine: HD 720P(1280*720), WVGA(854*480)

Lentila: Apertura F2.2 cu un unghi de deschidere de 110° grade

Compresie video: H.264/MJPEG

Bitrate video: 32Kbps-2Mbps

FPS: Max 25fps

Interfata retea: 2.4GHz (IEEE802.11b/g/n)

Interval operare: 50m in camp deschis

Protocol: IPV4.UDP,TCP,HTTP, HTTPS,TFTP, RTP/ RTSP,DHCP,P2P

Interval de ascultare: ≤5m

Senzor PIR: ≤5m

Memorie: TF Card(Max 64G-FAT32, cardul nu este inclus)

Mediu de lucru: -10~50, umiditate<95%

Consum: <5W

Alimentare: 2A, interfata USB

Baterie: 770mAh

Aveti acces in orice moment la clipurile video inregistrate prin functia playback. Nu pierdeti niciun moment special petrecut in lipsa dumneavoastra. Introduceti un micro SD card de maxim 64GB in slotul dedicat (cardul nu este inclus) si inregistrati continuu. Cand se umple, noile clipuri se suprascriu peste cele mai vechi. Cand activati functia de detectie la miscare, veti primi notificari in timp real in momentul in care are loc orice fel de miscare in cadrul camerei de supraveghere. Vizibilitatea oe timpul noptii poate fi de ajutor daca doriti sa verificati cum doarme copilul sau sa supravegheati magazinul.

Aveti o pana de curent? Nicio problema, camera wireless Eyecam va continua sa functioneze chiar si atunci. Acest lucru este posibil datorita bateriei de back-up incorporata. Nu mai aveti grija pierderii conexiunii la camera, tot procesul de monitorizare devine mult mai simplu si lin.

camera-supraveghere-wireless-ip-wifi-3g-720p-jh09-25

camera-supraveghere-wireless-ip-wifi-3g-720p-jh09-26

camera-supraveghere-wireless-ip-wifi-3g-720p-jh09-27

camera-supraveghere-wireless-ip-wifi-3g-720p-jh09-28

camera-supraveghere-wireless-ip-wifi-3g-720p-jh09-29

Eyecam
JH09
1 kg
Rezolutie
1MP - 720p
Tip lentila
Lentila fixa
Distanta IR
10m
Accepta SD Card
Da
Functie POE / POC
Nu
Tip carcasa
Dome
Functie audio
Da
Tip mediu
Interior
Retea GSM
3G (Digi)
Cumparati cu incredere!

Va oferim:

  • Livrare prin orice curier rapid
  • Satisfactie garantata
Expeditii si retururi

Totul este foarte simplu

  • Expediem la cerere prin curier. Puteti alege un curier din cei propusi sau oricare altul.
  • Daca doriti sa returnati produsul, o puteti face cu conditia ca acesta sa se afle in aceeasi stare in care a fost cumparat, fara urme de folosire.
  • Trimiteti produsul pe adresa noastra dupa ce ne-ati notificat, cititi "Termeni si conditii".
Achizitii SICAP - E-Mail: sales@nettrading.ro

sicap

Onoram prompt si profesionist comenzile primite prin sistemul public de licitatii SICAP. Livrari zilnice. 23 de ani experienta. Autorizati IGPR si HCSA (Hikvision). Pentru moment comenzile SICAP se vor livra numai dupa confirmarea platii.

YouTube

Vino pe YouTube!

Vizitati canalul Youtube al 1CCTV

youtube

Suntem partener Emag din anul 2016. Produsele pe care le comercializam le puteti achizitiona cu incredere fie direct de pe site-ul nostru, fie prin Emag: Vedeti oferta noastra de produse.

De asemenea, suntem prezenti si pe platforma cel.ro cu o gama variata de sisteme de securitate. Ramane doar sa optati pentru varianta pe care o preferati.

Avem cele mai avantajoase preturi la sistemele de supraveghere video, sisteme de alarma. Compari.ro este sursa potrivita de a verifica cel mai bun pret pentru orice produs. Suntem prezenti si pe Shopmania cu oferta de echipamente de supraveghere.

Importator specializat cu peste 20 ani experienta

Vindem din import propriu, produse verificate

Exonerare de raspundere

Ne cerem scuze anticipat pentru eventuale erori de continut

  • Facem eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare.
  • Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.
  • Paginile pot contine in cazuri izolate erori de natura informatica propagate de la furnizori sau generate local in procesul de actualizare. Acestea nu genereaza obligatii comerciale sau de alta natura. Nu se onoreza comenzi la preturi derizorii sau eronate, va rugam cititi "Termeni si conditii".