Surse de alimentare pentru sisteme de supraveghere

Surse de alimentare pentru sisteme de supraveghere

  admin  

 (803)    (0)    1

  Surse alimentare CCTV

Surse de alimentare pentru sisteme de supraveghere

Un sistem de supraveghere ce include camere de supraveghere cctv sau camere ip necesita totodata si alimentarea acestora. Pentru alimentarea camerelor de supraveghere puteti apela fie separat la un alimentator de 12V 1A sau un alimentator de 12V 2A sau un alimentator de 12V 3A in functie de consumul fiecarei camere, fie puteti achizitiona o sursa de alimentare in cutie metalica pentru conectarea tuturor camerelor intr-un singur dispozitiv.

Intotdeauna trebuie sa aveti grija sa respectati consumul indicat pentru fiecare camera si sa o alimentati corespunzator. Exista numeroase tipuri de surse de alimentare. Astfel exista surse destinate alimentarii sistemelor de supraveghere si la randul lor pot fi simple sau surse de alimentare cu back-up. In cazul utilizarii surselor cu back-up aveti posibilitatea de a introduce un acumulator in spatiul destinat din carcasa metalica.

Avantajul unor surse cu back-up este dat de continuarea utilizarii sistemelor conectate la respectiva sursa in cazul in care se opreste curentul electric. Sursele de alimentare de tip rack sunt asemanatoare surselor clasice, insa avantajul acestora este ca pot fi folosite in aplicatii industriale. In cele mai multe cazuri se folosesc surse de alimentare de 12V, insa exista si situatii cand sunt necesare sursele de alimentare de 24V. Pentru sistemele de control acces este nevoie de surse de control acces, special create pentru astfel de aplicatii.

Adaptoarele pot fi intrebuintate atat la interior, cat si la exterior. In cazul adaptoarelor pentru exterior, acestea se deosebesc printr-o carcasa rezistenta la intemperii. Adaptoarele standard se gasesc pe piata in varianta cu fir, de tipul alimentatoarelor de laptop sau in varianta de perete.

 (803)    (0)    1

  •  Comentarii ( 1 )
 Achim N.
E foarte utila o sursa de alimentare cu back-up.
Comentariul a fost trimis cu succes. Va multumim!
Lasati un comentariu
Captcha