Supravegherea casei mult visate

Supravegherea casei mult visate

  admin  

 (31)    (0)

  Sisteme / kituri de supraveghere video

Din cauza faptului ca orasul devine pe zi ce trece tot mai aglomerat, la sfarsitul unei saptamani obositoare simtim nevoia de relaxare, de aceea am decis ca merita sa fac o investitie intr-o casa de vacanta nu foarte departe de “agitatie”, dar suficient cat sa imi incarc bateriile, ideala chiar si pentru un concediu in familie.

La inceput nu m-am gandit ca instalarea unui sistem de supraveghere video este necesar, insa in urma unui eveniment nefericit in urma caruia am ramas fara o parte din bunurile din casa, am decis ca este nevoie de cateva camere de supraveghere, asa ca am inceput sa ma documentez cu privire la acest domeniu.

Pe piata exista foarte multe sisteme supraveghere video, iar pentru alegerea celui mai potrivit este nevoie sa iti stabilesti inainte de achizitie care sunt cerintele tale punctuale, pozitionarea camerelor, distanta de iluminare pe timp de noapte, cum se va face conexiunea dintre camere si DVR  sau NVR, de aceea am ales magazinul online www.1CCTV.ro.

Curtea fiind de aproximativ 500mp am optat pentru un sistem de supraveghere format din 4 camere IP wireless de exterior + NVR, pe care le-am pozitionat la colturile casei, in acest fel pot supraveghea toata curtea. Desi am ales kitul de supraveghere video IP wireless sunt multumit de calitatea acestuia, am control permanent in locatie cu ajutorul aplicatiei de pe telefonul mobil si primesc notificare prin e-mail atunci cand camerele detecteaza miscare.

Am fost atat de incantat de aceasta idee incat am decis sa instalez inca o camera de supraveghere si in camera copilului, iar atunci cand sunt plecat pot supraveghea de la distanta. M-am gandit ca poate hotii nu se vor speria de camerele din exterior, dar dupa ce am instalat sistemul de camere wireless, nu am mai avut nici o grija ca se vor mai apropia vreodata de casa de vacanta. Aceasta idee a fost foarte repede adoptata si de cativa vecini care s-au confruntat cu aceeasi problema in trecut, si cum bugetul fiecaruia este limitat, achizitionarea unor sisteme supraveghere video a fost alegerea perfecta.

Alegerea montarii sistemelor de supraveghere video wireless a fost cea mai buna investitie pe care am facut-o pentru casa de vacanta, de acum sunt linistit si stiu ca nu voi mai avea nici o surpriza neplacuta atunci cand merg sa imi petrec sfarsitul de saptamana sau concediul. Dupa aceasta experienta recomand instalarea unui kit de supraveghere care va asigura protectia si siguranta pe care le cautati.

 (31)    (0)