Camere supraveghere pentru calatorii lipsite de griji

Camere supraveghere pentru calatorii lipsite de griji

  admin  

 (23)    (0)    0

  Camere supraveghere

Instalarea de camere supraveghere va descuraja orice activitate ce tine de nerespectarea regulilor. Paza umana din cadrul firmelor, poate fi chiar acum inlocuita sau, de ce nu, poate fi completata cu succes de un sistem de supraveghere alcatuit din camere exterior, dar si pentru interior. Un rol important jucat de aceste eficiente camere supravghere este in cadrul trenurilor particulare. Din cauza mai multor incidente neplacute, aceste sisteme au fost montate pentru singuranta calatorilor si pentru a inlatura orice tentativa de furt.

In prezent, infrastructura feroviara din Romania functioneaza deficitar. Cu totii am circulat la un moment dat cu trenul si putem spune ca orice calatorie este extrem de lunga si deloc comoda.  Aceasta situatie trista este cauzata de lipsa investitiilor. Inca exista trenuri care nu au aer conditionat iar igiena lasa de dorit. Desi nu este deloc confortabila si relaxanta, multa lume apeleaza la acest tip de calatorie.

In general, romanii recurg la acest mijloc de transport pentru ca ofera siguranta si pentru a parcurge distante relativ mici. Cei mai multi evita sa traverseze tara cu trenul pentru ca ar petrece jumatate de zi pentru a ajunge la destinatie. Exista insa multe persoane care doresc sa vada locuri pitoresti. Traseul parcurs prin munti este spectaculos si de aceea multa lume alege aceasta solutie. In plus, unii vor sa scape de raul de masina pentru a nu-si transforma vacanta intr-un cosmar.  Un alt avantaj este faptul ca ne putem plimba oricand dorim ca sa dezmortim picioarele. Intr-un autocar, nu putem face acest lucru si suntem nevoiti sa stam pe scaun ore in sir. Uitam totusi aceste avantaje cand observam intarzierile imense, tarifele foarte mari, lipsa aerului conditionat si a geamurilor care nu se deschid suficient pentru a circula aerul. Desigur ca nu vom vedea instalate camere de supraveghere. Mai mult decat atat, in perioadele sarbatoare si vacanta, nu se suplimenteaza vagoanele si multa lume circula stand in picioare.

Cu scopul de a oferi romanilor o calatorie civilizata, in conditii bune, iau nastere tot mai multe trenuri private. Acestea ofera numai locuri pe scaune, aer conditionat, acces la curent electric si internet si o supraveghere bine pusa la punct. Unele ofera chiar posibilitatea de a se comanda diverse produse alimentare. Toate acestea la preturi cu mult mai mici decat cele ale operatorului de stat.

Nu pierdeti din vedere faptul ca aceste trenuri particulare dispun de camere supraveghere. Fiecare vagon are instalate cate trei camere de supraveghere de tip dome cu rezolutie mare. Acestea au senzor performant, lentila varifocala, filtru IR-cut si leduri IR pentru vizibilitate buna pe timp de noapte. Astfel se obtin imagini clare, curate si detaliate.

S-a apelat la camere supraveghere, masura de siguranta ideala pentru preventia incidentelor neplacute. Astfel, infractiunile, bataile, accesul neautorizat si a consumului de alcool vor fi diminuate. Este o solutie rapida si eficienta care nu implica prea multe costuri si care are rezultate imediate. Magazinul online preferat de toti romanii, www.1CCTV.ro, dispune de un stoc impresionant de camere supraveghere de calitate exceptionala, gata sa fie instalate. Acceseaza-l cum si bucura-te de cele mai bune solutii pentru o supraveghere ca la carte.

 (23)    (0)    0

Comentariul a fost trimis cu succes. Va multumim!
Lasati un comentariu
Captcha