Camere supraveghere ieftine pentru monitorizarea copiilor

Camere supraveghere ieftine pentru monitorizarea copiilor

  admin  

 (50)    (0)    0

  Camere supraveghere

Cele mai bune camere supraveghere ieftine dispun de tehnologie performanta si cunosc o reala evolutie datorita producatorilor care au ajuns la concluzia ca functiile importante pe care le au camerele scumpe le pot transfera si celor economice si in acelasi timp sa realizeze profit.

Camere supraveghere ieftine cu tehnologie performanta au achizitionat un tanar cuplu pentru a duce la bun sfarsit planul lor de afacere, un spatiu de joaca pentru copii. Investitia a fost foarte mica, de aproximativ 45000 de lei si, conform statisticilor, o vor amortiza in mai putin de doi ani datorita locatiei centrale, a decorului, a gadgeturilor si a multiplelor posturi de joaca. Astfel, acestia au achizitionat piscina mare cu bile, tobogane, gonflabile, pereti de catarat, trambuline, balansoare, masinute electrice si multe alte posturi de joaca. Cel mai mare succes are castelul gonflabil unde copii se joaca cu diverse accesorii cat mai colorate si mai interesante. Bineinteles ca toate aceste obiecte nu prezinta niciun pericol deoarece sunt gonflabile. In plus, intrarea este gratuita pentru adulti, iar pentru copii tariful de intrare este de 15 RON de luni pana vineri si de 20 RON sambata si duminica. Biletul este valabil toata ziua, deci timpul este nelimitat, iar copii pot sa zburde cat doresc.

Din dorinta arzatoare de a transpune perioada copilariei in realitate, a luat nastere acest loc de joaca exceptional. Masoara 1000 de metri patrati, deci este foarte mare, foarte spatios, iar copii pot alerga nestingheriti. Copilasii sunt animati de toate aceste decoruri si pot socializa foarte usor, timp in care parintii au posibilitatea de a se bucura de un moment de respiro, fara obligatia constanta de a-i supraveghea pe cei mici. Securitatea spatiului de datoreaza personalului specializat, dar si a celor mai bune camere supraveghere ieftine. Proprietarii au ales sa investeasca intr-un sistem de supraveghere performant care, totusi, sa nu le afecteze bugetul. Astfel au ales 8 camere wireless full HD pe care le-au amplasat in asa maniera incat sa poata supraveghea tot spatiul.

Foarte multi copii aflati laolalta cu siguranta va duce catre situatii tensionate, dispute sau chiar lovituri. Agitatia dintr-un asemenea loc de joaca trebuie monitorizata indeaproape, iar personalul specializat nu este suficient pentru a avea parte de o organizare excelenta, deci este necesara o investitie in camere supraveghere ieftine. Avand o rezolutie inalta full HD, acestea vor surprinde fiecare miscare in detaliu, vor capta imagini clare, pe care le vor salva ulterior. Astfel, momentele mai putin placute din aceste spatii distractive dedicate piticilor vor fi la indemana oricui. Parintii pot cere inregistrarile, astfel proprietarii vor avea intotdeauna dovezi la indemana si nu va tine de responsabilitatea lor daca cei mici se pot lovi. Aceste camere de supraveghere cu siguranta contribuie nu numai la linistea clientilor, dar si a proprietarilor.

Insa acesta reprezinta doar un prim pas, deoarece tanarul cuplu se gandeste foarte serios ca in viitorul apropiat sa se mai extinda astfel incat sa poata organizara petreceri tematice si aniversare, diverse ateliere si evenimente pentru copii. S-au gandit chiar si la achizitionarea de camere de supraveghere wireless pentru a tine in siguranta piticii. Au luat legatura cu echipa 1CCTV de la care au primit sfaturi utile si in final, fiind foarte multumiti de performanta lor, au comandat camere ieftine produse de Aevision.

Pentru cei mari, aceste locuri de joaca aduc numai avantaje deoarece se pot relaxa fara sa se agite si, in plus, sunt constienti ca ajuta la dezvoltarea gindirii creative, a capacitatilor senzoriale, limbajului, sociabilitatii si imaginatiei celor mici.

Magazinul nostru online www.1CCTV.ro nu este un simplu magazin. Prin intermediul lui va oferim nu doar cele mai bune produse, dar si o experienta de cumparaturi unica. Achizitionati produsele de care aveti nevoie urmand doar cativa pasi simpli, urmand ca noi sa vi le expediem in cel mai scurt timp. Puteti accesa pagina magazinului nostru indiferent de dispozitivul folosit. Scopul nostru este sa va aducem acel plus de satisfactie care sa va multumeasca pe deplin.

 (50)    (0)    0

Comentariul a fost trimis cu succes. Va multumim!
Lasati un comentariu
Captcha