EyecamCamera supraveghere wireless exterior 3G 720P Eyecam JH012
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Camera supraveghere wireless exterior 3G 720P Eyecam JH012

Camera IP wireless GSM 3G. Rezolutie: 720P. Unghi vizualizare: 121 grade. Suporta card de maxim 64GB - nu este inclus. Detectie la miscare.

590,49 L (inkl. MwSt.) 590,49 L (o. MwSt.)

Inklusive 0,50 L für Ökosteuer

Bruttopreis
block Nicht auf Lager

info

19% MwSt. inklusive. Für internationale Kunden wird der Mehrwertsteuersatz des Ziellandes berechnet
Livrăm conform optiunii clientului prin orice curier rapid
Oferim la cerere verificarea coletului la primire

Camera supraveghere wireless exterior 3G 720P Eyecam JH012

camera-supraveghere-wireless-ip-wifi-3g-720p-JH012-31

Modelul de camera supraveghere wireless 3G Eyecam devine ochiul digital pentru protejarea locuintei, a biroului, a magazinului atunci cand sunteti plecat. Camera IP are incorporat senzor de 1MP cu o rezolutie HD 720P. Lentila super-angulara de 121 grade completeaza caracteristicile importante ale camerei furnizand o imagine deschisa de calitate. In plus pentru supravegherea spatiului si noaptea, camera este prevazuta cu leduri IR. Buna functionare a camerei este asigurata in orice conditii si datorita carcasei rezistente de la intemperii.

camera-supraveghere-wireless-ip-wifi-3g-720p-JH012-32

Noul model de camera supraveghere Eyecam vine cu o functie deosebit de importanta. Pe langa capacitatea de conectare wireless la reteaua de internet, camera permite conexiune 3G. In acest fel este garantat fluxul video si inregistrarea in orice moment preferati. Modelul Eyecam de camera supraveghere suporta transmisie de date 3G de mare viteza ce poate atinge valoarea de 7.2M/s. Nu mai exista niciun impediment in a accesa camera oricand, de oriunde. Vedeti totodata inregistrarile din orice moment. Combinatia dintre camera wireless si GSM 3G creeaza un duo de incredere in monitorizarea oricarui tip de obiectiv.

In plus, functia de detectie la miscare indeplineste rolul de guardian. La orice miscare anormala in cadrul camerei, veti primi notificare instant pe telefonul mobil. Nimic nu se intampla in spatial monitorizat fara sa nu fiti informat. Pe timpul noptii ledurile IR pornesc pentru a permite supravegherea video in conditii de intuneric total. Nu ratati niciun moment gratie rezolutiei HD 720P de care veti fi surprins.

camera-supraveghere-wireless-ip-wifi-3g-720p-JH012-33

Specificatii tehnice:

Comunicare: WIFI+WCDMA/GSM

Memorie: 512MB + 4GB

Senzor imagine: 1/3"Color Senzor CMOS

Rezolutie imagine: HD 720P(1280*720), WVGA(854*480)

Lentila: Apertura F2.0 cu un unghi de deschidere de 121° grade

Compresie video: H.264

FPS: Max 25fps

Interfata retea: WiFi IEEE802.11b/g/n

Format video: AVI

Smartphone: iOS/Android

Tip parola: WPA2-AES

TF Card: (Max 64G-FAT32, cardul nu este inclus)

Alimentare: 12V/2A

Cele 15 leduri IR incorporate asigura imagine pe timpul noptii pe o distanta de pana la 15M. Filtrul inteligent IR-cut comuta automat intre noapte si zi si transmite culorile corecte indiferent de conditiile de lumina. Activati functia de detectie la miscare pentru a pleca fara griji in concediu. Orice miscare petrecuta in cadrul camerei va fi automat identificata. Veti fi notificat prin aplicatia de mobil despre incident, urmand sa luati masurile corespunzatoare in functie de situatie. Mai mult decat atat, introduceti un card de maxim 32GB in slotul dedicat si inregistrati toate evenimentele petrecute in lipsa dumneavoastra, 

camera-supraveghere-wireless-ip-wifi-3g-720p-JH012-35

camera-supraveghere-wireless-ip-wifi-3g-720p-JH012-36

camera-supraveghere-wireless-ip-wifi-3g-720p-JH012-37

camera-supraveghere-wireless-ip-wifi-3g-720p-JH012-38

camera-supraveghere-wireless-ip-wifi-3g-720p-JH012-39

camera-supraveghere-wireless-ip-wifi-3g-720p-JH012-40

Eyecam
JH012
1 kg
Rezolutie
1MP - 720p
Tip lentila
Lentila fixa
Distanta IR
10m
Accepta SD Card
Da
Functie POE / POC
Nu
Tip carcasa
Bullet
Functie audio
Nu
Tip mediu
Exterior
Retea GSM
3G (Digi)
Cumparati cu incredere!

Va oferim:

  • Livrare prin orice curier rapid
  • Satisfactie garantata
Expeditii si retururi

Totul este foarte simplu

  • Expediem la cerere prin curier. Puteti alege un curier din cei propusi sau oricare altul.
  • Daca doriti sa returnati produsul, o puteti face cu conditia ca acesta sa se afle in aceeasi stare in care a fost cumparat, fara urme de folosire.
  • Trimiteti produsul pe adresa noastra dupa ce ne-ati notificat, cititi "Termeni si conditii".
Achizitii SICAP - E-Mail: sales@nettrading.ro

sicap

Onoram prompt si profesionist comenzile primite prin sistemul public de licitatii SICAP. Livrari zilnice. 23 de ani experienta. Autorizati IGPR si HCSA (Hikvision). Pentru moment comenzile SICAP se vor livra numai dupa confirmarea platii.

YouTube

Vino pe YouTube!

Vizitati canalul Youtube al 1CCTV

youtube

Suntem partener Emag din anul 2016. Produsele pe care le comercializam le puteti achizitiona cu incredere fie direct de pe site-ul nostru, fie prin Emag: Vedeti oferta noastra de produse.

De asemenea, suntem prezenti si pe platforma cel.ro cu o gama variata de sisteme de securitate. Ramane doar sa optati pentru varianta pe care o preferati.

Avem cele mai avantajoase preturi la sistemele de supraveghere video, sisteme de alarma. Compari.ro este sursa potrivita de a verifica cel mai bun pret pentru orice produs. Suntem prezenti si pe Shopmania cu oferta de echipamente de supraveghere.

Importator specializat cu peste 20 ani experienta

Vindem din import propriu, produse verificate

Exonerare de raspundere

Ne cerem scuze anticipat pentru eventuale erori de continut

  • Facem eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare.
  • Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.
  • Paginile pot contine in cazuri izolate erori de natura informatica propagate de la furnizori sau generate local in procesul de actualizare. Acestea nu genereaza obligatii comerciale sau de alta natura. Nu se onoreza comenzi la preturi derizorii sau eronate, va rugam cititi "Termeni si conditii".