Plata sigura

Plata rapida si securizata

Prin EuPlatesc

Card bancar - plata integrala sau in rate
Modalitati de plata

  • Plata cu card

    Plata este ultimul pas inainte de finalizarea unei comenzi. Acesta trebuie sa se desfasoare in conditii de securitate sporita motiv pentru care magazinul nostru va ofera o platforma sigura prin intermediul careia veti putea efectua plata fara niciun risc. In plus, puteti achizitiona produsele optand pentru maxim 6 rate lunare fara dobanda, daca folositi un card din reteaua bancilor partenere "Eu Platesc".

  • Plata prin transfer bancar

    Daca doriti sa optati pentru aceasta varianta, in momentul confirmarii comenzii trebuie sa selectati metoda “Plata prin transfer bancar”. O data finalizata comanda veti primi din partea operatorilor nostri un e-mail cu factura proforma pe care va trebui sa o achitati in termen de 24 de ore. Comanda va fi expediata dupa efectuarea viramentului bancar.

  • Plata numerar / ramburs

    Puteti efectua plata numerar direct la sediul nostru, in momentul in care ridicati produsele. La plasarea comenzii este suficient sa selectati “Plata la sediu”. De asemenea, puteti opta si pentru plata ramburs, caz in care veti achita numerar direct curierului la predarea coletului. Banii insa vor fi virati in cont colector, va trebui sa pastrati chitanta emisa de curier ca dovada a platii.Viziteaza magazinul 1cctv.ro pe ShopMania     Ghidul tau autentic de shopping.  
  www.price.ro - your shopping expert  1CCTV - Supraveghere si securitate   1CCTV - Supraveghere si securitate