Sistem de supraveghere la locul de munca

Sistem de supraveghere la locul de munca

  admin  

 (224)    (0)    1

  Sisteme / kituri de supraveghere video

Sistem de supraveghere la locul de munca

Cat de necesar este un sistem de supraveghere video la locul de munca?

Un aspect important de care trebuie sa tina seama un angajator fata de angajatii sai si chiar fata de clienti este securitatea. Indiferent ca va aflati in postura unui angajator sau al unui angajat, sistemul de supraveghere video va poate fi de folos in nenumarate situatii. Daca detineti o afacere, atunci instalarea unui sistem de supraveghere va poate aduce numeroase beneficii. Fara indoiala cunoasteti succesul inregistrat de introducerea camerelor de supraveghere in randul birourilor, depozitelor si marilor magazine, reducand semnificativ furtul, violenta, accidentele la locul de munca si alte situatii nedorite. Spre deosebire de alte metode utilizate in mediul de afaceri, inregistrarile video ofera de departe sanse mai mari de identificare si solutionare a cazurilor de jaf sau furt. Iata cateva motive ce intaresc importanta implementarii unui sistem de supraveghere video

Camerele de supraveghere video constituie instrumentele esentiale in mediul de afaceri prezent. Acestea va asigura posibilitatea de a va tine informat in legatura cu ceea ce se intampla atat in interiorul, cat si un exteriorul companiei dvs. Mai mult decat atat descurajeaza posibilii rauvoitori sa comita vreo infractiune. Angajatorul poate face apel la supravegherea video si pentru a evalua performantele angajatilor si pentru a le monitoriza obiceiurile si actiunile din timpul programului de lucru. In acest fel se creaza un mediu de lucru sigur si controlat.

Camerele de supraveghere de la locul de munca confera angajatilor si clientilor o mai mare siguranta stiind ca alte persoane pot fi descurajate sa nu fure sau sa agaseze personalul. In prezent este recunoscut faptul ca violenta la locul de munca a devenit o reala problema. Sistemele de supraveghere isi dovedesc eficienta cand vine vorba de prevenirea pierderilor dintr-o companie. Supravegherea descurajeaza potentialii hoti si angajati necinstiti de a-si insusi marfa sau diverse obiecte din birouri. Daca acestia sunt constienti de prezenta unui sistem de securitate la locul de munca, atunci sansele de a comite infractiuni scad considerabil.

Companiile economisesc foarte multi bani ca rezultat al prevenirii pierderilor prin utilizarea camerelor de supraveghere. Rolul unui sistem de supraveghere video este de a proteja angajatii la locul de munca atat direct, cat si indirect. Camerele de supraveghere pot inregistra locurile de parcare si imprejurimile cladirii companiei, asigurand un grad de protectie sporit angajatilor pentru a pleca in siguranta cu masina. De asemenea, sistemul de supraveghere inregistreaza situatiile de abuz sau agresiune dintre angajati sau angajati si clienti. Personalul companiei este protejat in mod indirect prin monitorizarea si evidenta inregistrarii vizitatorilor si al comportamentului suspect al celor care intra in cladirea sau biroul unei companii.

In ziua de azi, instalarea unui sistem de siguranta cu ajutorul camerelor cctv in imprejurimile cladirii este deosebit de importanta. Angajatii, administratorul sau directorul companiei pot recurge la supravegherea video pentru a monitoriza accesul interzis in anumite zone ale cladirii. Totodata, angajatorul poate afla cu usurinta daca cei aflati in subordine indeplinesc regulile de siguranta si daca este nevoie de o imbunatatire a acestora. Aceste sisteme de supraveghere se folosesc si in depozite, fabrici pentru a depista necesitatea repararii vreunui echipament sau functionarea defectuoasa a acestuia. In toate aceste situatii, se asigura o crestere a performantei si productivitatii angajatilor fara a fi nevoie de personal suplimentar.

Supravegherea video este recomandata pentru orice afacere, dar si pentru proprietarii de locuinte. Pornind de la camerele cctv cu diferite caracteristici tehnice , conectate la un dvr performant, la care se adauga sursele de alimentare potrivite, conectorii pentru transmisia video UTP si un tester cctv (optional) pentru verificarea corectitudinii datelor tehnice ale camerelor, in ceea ce priveste consumul acestora si pana la camerele ip, cea mai recenta inovatie in domeniul supravegherii video - exista o multime de variante pentru a va monitoriza activitatea direct din telefonul mobil, atunci cand nu va aflati acasa sau la birou.

 

 (224)    (0)    1

  •  Comentarii ( 1 )
 George M.
Corect! Merita investitia intr-un sistem de supraveghere.
Comentariul a fost trimis cu succes. Va multumim!
Lasati un comentariu
Captcha