NVR Aevision

NVR Aevision

  admin  

 (560)    (0)    1

  NVR

NVR Aevision

Network Video Recorder, cunoscut sub numele de NVR este un dispozitiv IP care are rolul de a conecta simultan numeroase camere IP printr-un inregistrator de retea centralizat. Fluxurile video sunt stocate in format digital fie pe un hard disk, fie pe un SD card  sau pe un alt dispozitiv digital. NVR-ul poate fi controlat la distanta prin LAN sau prin internet, oferind un grad de flexibilitate sporit fata de solutiile de DVR conventionale.  

Exista anumite similitudini intre NVR si DVR, insa acestea prezinta si particularitati distincte. NVR-urile permit vizualizarea, controlul si inregistrarea video de la toate camerele conectate la el printr-o singura interfata centralizata ce poate fi accesata de pe un calculator, telefon mobil, tableta etc. Cea mai importanta diferenta dintre cele doua dispozitive este ca fluxul video dintr-un DVR este codificat si procesat la DVR, in timp ce fluxul video de la un NVR este codificat si procesat in camera, iar apoi transmis NVR-ului pentru stocare sau vizualizare la distanta.  Sistemele de securitate hibride NVR/DVR au incorporate atat functii de la NVR, cat si de la DVR. Astfel de sisteme sunt considerate o alta forma de NVR-uri.

Sistemele de securitate ce includ NVR-uri sunt wireless (exista si sisteme cablate), sunt usor de instalat si configurat, pot fi accesate printr-un browser si informeaza utilizatorul prin email in cazul in care este declansata vreo alarma. Spre deosebire de DVR, NVR-ul nu trebuie asezat in acelasi loc in care se afla si camerele. Unitatea poate fi pozitionata practic oriunde. Trebuie doar sa fie conectat la aceeasi retea LAN ca si camerele IP. De aici deriva faptul ca inregistratorul video de retea (NVR) este diferit de inregistratoarele video digitale intrucat acesta trebuie alocat unei retele si nu unei conexiuni directe la o placa de captura. NVR-ul este utilizat in sistemele de supraveghere video IP. Prin natura unitatii, o camera de inalta definitie (megapixel) poate inregistra si reda fluxul video la rezolutia dorita.

Costul unui NVR este mai scazut decat al unui DVR. De unde provine acest fapt? Exista o mare diferenta intre componentele interne ale unui NVR si cele ale unui DVR. La camerele IP codificarea de la analog la digital are loc in afara NVR-ului. Practic, minimul necesar pentru un NVR este o conexiune la retea, sistem de operare, baza de date si un spatiu pentru stocarea fluxurilor video. Sistemul de operare si baza de date pot fi reprezentate de un soft, ceea ce inseamna ca necesita un echipament hardware minim.

Circuitul conversiei de la analog la digital din sistemele cu DVR sunt astfel complet eliminate.NVR-urile sunt mult mai sigure, iar acest lucru este in stransa legatura cu argumentul detaliat anterior. Cu cat sunt mai multe componente intr-un dispozitiv electronic, cu atat exista sanse sa apara erori si sa se reduca nivelul de siguranta al aparatului. Cum un NVR este un dispozitiv simplificat, cu mai putine parti electronice, acest fapt ii sporeste siguranta in buna functionare.

NVR-ul transmite imagini mult mai detaliate decat DVR-urile. DVR-urile inregistreaza semnale video analoge. Rezolutia maxima ce poate fi inregistrata este cea produsa chiar de camerele analoge. Limitarile rezolutiei pentru semnalele video composite analoge constituie o consecinta a limitei de latime de banda si a prezentei paletei de culori si a filtrelor necesare pentru culoare.Generatia curenta de camera megapixel este formata din rezolutii de 1, 2, 5 sau chiar 10MP, oferind mult mai multe detalii decat camerele analoge.

Limitele impuse de semnalele video composite analoge semnifica faptul ca semnalul video nu poate fi folosit pentru a trimite imagini megapixel dintr-un loc in altul. Producatorii de camere megapixel au ales varianta conexiunii prin retea sau IP ca si conexiune pentru semnalul de iesire din camerele megapixel. Astfel NVR-urile care inregistreaza fluxuri video IP pot inregistra camere megapixel, in timp ce DVR-urile nu pot face asta. In acest fel NVR-urile pot transmite inregistrari de o calitate mult mai buna, permitand ca cele mai mici detalii sa fie deosebite chiar si cand imaginea este apropiata in mod digital.In incheiere putem spune ca NVR-urile sunt intr-adevar mai bune decat DVR-urile. NVR-urile sunt mai convenabile; sunt mai stabile si chiar atunci cand exista probleme, pot fi remediate mult mai repede; ofera informatii video mult mai detaliate. 

Aevision Electronics Technology Co, Ltd. este o companie high-tech ce inglobeaza atat departmentul de cercetare dezvoltare (R&D), cat si departamentele de productie si vanzari. Compania Aevision este infiintata avand drept scop cercetarea dezvoltarea si inovatia in ceea ce priveste sistemele de supraveghere video megapixel de inalta rezolutie full HD. Produsele marca Aevision va ofera calitate la cel mai inalt nivel, solutii profesionale si servicii tehnice accesibile pietelor din intreaga lume, creandu-se astfel in mintea consumatorului imaginea unui brand de calitate de inalta valoare.

Aevision este una din cele mai importante companii de cercetare dezvoltare in domeniul supravegherii IP datorita permanentelor inovatii tehnice care reduc in mod decisiv costurile solutiilor HD transmise prin retea, imbunatatesc fara indoiala calitatea si securitatea produselor. Detine o tehnologie de varf si un department R&D unic, extrem de bine pregatit, iar seriile de aplicatii multi-industriale HD oferite tin cont de tendintele din domeniu.

Printre categoriile de produse dezvoltate de Aevision se numara NVR-uri, DVR-uri HD SDI, DVR MDI, DVR hibrid, camere IP si camere SDI, spatiu de extindere a HHD-urilor, dar si softul de management centralizat (CMS) compatibil in totalitate cu numeroase dispozitive provenite la diversi alti fabricanti. Obiectivul Aevision pe temen mediu si lung este sa continue dezvoltarea produselor conform tendintei din prezent, catre produsele HD inteligente, aplicatii de recunoastere faciala, aplicatii de analiza industriala, precum si securitate activa prin pre-alarmare.

Dupa ani de dezvoltare si acumulare continua de informatii, Aevision a obtinut cu usurinta numeroase certificate nationale si internationale, cum ar fi CCC, CR, FCC, RoHS si altele. Compania a castigat titlul de Guangdong Security Association Units, in anul 2010 a obtinut titlul de Brand Recomandat pentru Constructia Oraselor, in anul 2011 s-a clasat in Top 10 al celor mai inovatoare produse de securitate, iar in acelasi an 2011 a intrat in Top 50 companii de securitate din China.

Filozofia Aevison are la baza urmatoarele principii fundamentale: intergritate, inovatie, accesibilitate si dedicare. Scopul companiei este a crea un plus de valoare in randul consumatorilor prin imbunatatirea continua a calitatii produselor, prin serviciile oferite, prin preturile extrem de competitive si nu in ultimul rand prin eforturile necontenite de a fi pilonul dvs. in construirea unui vieti sigure, stabile si relaxante de inalta calitate.

Misiunea si cultura Aevision este sa devina una din cele mai respectate companii din domeniul securitatii si protectiei din China. Compania isi doreste sa-si dezvolte o perspectiva de lunga durata, cu integritate onesta si responsabila pentru a-si extinde cat mai mult conceptul de dezvoltare reciproca. Aevision isi propune sa evolueze in mod armonios in stransa conexiune cu interesele comunitatii si avand in considerare respectul pentru clienti, angajati, parteneri. Dorinta companiei este de a insista pe conceptul de “Serviciu de calitate”, promovand o crestere a interesului sustenabil si recomandabil si acordand valoare printr-un marketing matur si eficient si in acelasi timp un mecanism de management puternic.

Interesele angajatilor consituite o prioritate pentru companie, pentru a le stimula potentialul si a-i indruma catre obtinerea maximului de valoare, valoare transferata mai departe companiei insasi. Misiunea Aevision este si de a se ingriji de bunul mers al societatii prin construirea unui propriu exemplu determinat de actiunile infaptuite pentru promovarea progresului in industria de securitate si protectie. Influenta pe care o manifesta Aevision in industria de securitate si protectie nu poate fi contestata, mai mult decat atat incepe sa dobandeasca o cota tot mai mare din piata interna, fapt ce va conduce in viitor la o crestere accelerata si in plan international.

Valorile pe care se ghideaza compania Aevision pot fi considerate urmatoarele: integritate, precizie, consitiinciozitate, cooperare, inovatie, accent pe rezultat.

Integritatea reprezinta fundamentul esential al companiei. Este foarte important de mentinut un nivel transparent, corect, just, onest, sincer si credibil. De asemenea integritatea se mai bazeaza si pe respectul pentru sine, respectul pentru cei din jur, respectul pentru politicile celorlalte companii.

Precizia indeamna spre o atitudine precisa, corecta aresata atat afacerii, cat mai ales oamenilor. Aceasta valoare deosebit de importanta asigura ca totul sa fie aplicat cu un grad de consideratie sporit. Stilul precis de lucru poate reduce fara indoiala riscul producerii de accidente.

Cand facem referire la constiinciozitate, prima cerinta pentru realizarea cu success a unei sarcini o reprezinta responsabilitatea. Stilul de lucru profesional, dar si calitatea stilului de lucru trebuie sa fie urmarite si imbunatatite permanent.

Indivizii de top provin din echipe de top. Dezvoltarea armonioasa alaturi de mediul de lucru reprezinta baza succesului unei companii menita sa dureze timp indelungat. Compania are obligatia de a fi activa si de a initia actiuni prin persoanele cu influenta, cu scopul de a acroda importanta beneficiului global pentru crearea unei performante de echipa excelenta. Este dorit profitul pe termen lung astfel este necesar ca toate persoanele implicate in cadrul firmei sa fie dornice sa se adapteze noului si sa urmareasca o cooperare excelenta unii cu altii.

Inovatia nu reprezinta doar o metoda de lucru remacabila, dar si o credinta de viata. Intotdeauna trebuie selectata cea mai buna solutie ce tine de metoda sau continut. De asemenea, trebuie cautata mereu cea mai buna solutie, precum si cel mai bun rezultat. Creativitatea trebuie stimulata constant, la fel si mecanismul de inovare, iar Aevision promoveaza evolutia companiei prin inovatii tehnice cat mai accesibile, inovatie de management, dar si de stil de afacere.

Rezultatul este scopul final al muncii si incoronarea propriei valori. Desi procesul ce duce la un rezultat poate fi uluitor, lipsa rezultatului nu va face decat sa piarda din vitalitate.

 

 (560)    (0)    1

  •  Comentarii ( 1 )
 Luca F.
Abia astept noile modele cu functii smart sa-mi updatez sistemul.
Comentariul a fost trimis cu succes. Va multumim!
Lasati un comentariu
Captcha