Noutati Foscam FI9928P FI9961EP R4 si FI9901EP

Noutati Foscam FI9928P FI9961EP R4 si FI9901EP

  admin  

 (331)    (0)    1

  Camere supraveghere

Noutati Foscam – FI9928P, FI9961EP, R4 si FI9901EP

Foscam a lansat recent noi modele de camere pentru a completa gama de produse cu modele de top, de rezolutii full HD si chiar 4MP.

Foscam FI9928P are incorporat senzor Sony Starvis ce transmite imagini color pe timpul noptii pentru a furniza toate detaliile necesare pentru o monitorizare perfecta. Comparativ cu iluminarea alb/negru traditionala, noul senzor folosit in camera IP wireless Foscam ofera imagini mult mai limpezi si mai clare.

Foscam FI9961EP este camera ce va rezista oricaror tentative de vandalism. Cei mai multi infractori au tendinta de a distruge camerele de securitate pentru ca sunt cele care pot surprinde toata infractiunile comise. Foscam a lansat acest model de camera anti-vandal cu protective IK10. Partea cea interesanta este ca modelul FI9961EP este special dezvoltat pentru a fi dificil de dezasamblat fara instrumente profesionale.

Foscam R4 si Foscam FI9901EP sunt cele 2 modele de camere IP lansate de Foscam cu rezolutie de 4MP. Cele doua camere acopera cele doua necesitati de supraveghere: interior si exterior. Aveti ocazia de a beneficia de cea mai buna monitorizare la doar un clic distanta.

Serviciul Foscam Cloud transforma camera dumneavoastra intr-un dispozitiv si mai performant. Daca nu sunteti multumit de spatiul de stocare disponibil pe micro SD card, Foscam Cloud poate fi varianta salvatoare. Nu mai aveti limita de spatiu pentru alarmele video declansate de camera. Foscam va pune la dispozitie 4 variante pentru a alege solutia care va avantajeaza cel mai bine.

Casa va fi in siguranta orice model de Foscam ati alege. Asigurati-va locuinta cu cele mai representative modele Foscam, Ci si C2 pentru a supraveghea copilul, parintii, locuinta, direct de pe telefonul mobil. Aveti nevoie de un sistem complet? Creati propriul sistem incluzand un NVR Foscam si/sau camere wireless de exterior, precum modelul Foscam FI9900P.

 (331)    (0)    1

  •  Comentarii ( 1 )
 Elena D.
Am cumparat o camera Foscam R4 anul trecut. Merge bine. Recomand.
Comentariul a fost trimis cu succes. Va multumim!
Lasati un comentariu
Captcha