Intrerupator Z Wave Neo Coolcam

Intrerupator Z Wave Neo Coolcam

  admin  

 (154)    (0)    1

  Sisteme de alarma

Intrerupator Z-Wave Neo Coolcam

Prima alegere pentru controlul asupra luminii

Bucurati-va de o lumina inteligenta!

Intrerupatorul Z-Wave beneficiaza de 8 functii importante care au rolul de a construi un sistem inteligent de management al casei, care sa imbine siguranta si confortul. Printre aceste caracteristici se numara in primul rand controlul de la distanta, urmata de usurinta in utilizare. In plus, intrerupatorul este produs din sticla dura, avand control tactil si rezistenta la apa.

Din familia Z-Wave Neo Coolcam mai fac parte si alte accesorii precum senzor magnetic pentru usa/geam, telecomanda, sirena, priza inteligenta.

Control tactil inteligent

Avantajele oferite de intrerupatorul Z-Wave includ control tactil datorita chipsetului inteligent ce ofera raspuns instant la atingere, protectie in suprasarcina, oprind alimentarea automat, recunoastere inteligenta prin imperechere automata, momerie in cazul in care reporneste, performanta stabile putand fi utilizat de peste 1 milion de ori.

Indicator de lumina - Cand este pornit, ledul este rosu, iar cand este oprit ledul este albastru.

Panel rezistent

Design unic cu un panel subtire – sticla dura de 1mm

Intrerupatorul este ezistent la apa, Materialul din care este produs asigura rezistenta la temperatura inalte. Cu toate acestea este indicat sa nu atingeti cu mana umeda.

Control inteligent – pentru o viata inteligenta

Controlul luminii se face nu doar prin atingere directa, dar si prin unitatea Z-Wave. Descarcati aplicatia si conectati—va direct de pe telefon.

Economisiti energie electrica

Verificati statusul luminii in timp real de pe telefon. Aprindeti si stingeti lumina atata timp cat aveti nevoie.

 (154)    (0)    1

  •  Comentarii ( 1 )
 Alex V.
Abia le astept!
Comentariul a fost trimis cu succes. Va multumim!
Lasati un comentariu
Captcha