Control Acces Nordson

Control Acces Nordson

  admin  

 (196)    (0)    1

  Control acces

Control Acces Nordson

Net Trading SRL este desemnat unic importator in Romania al sistemelor de control acces Nordson.

Nordson Electronic Co., Limited este un fabricant specializat in productia sistemelor de securitate si control acces - Placi de control acces, sisteme control acces, incuietori electromagnetice de toate tipurile, dispozitive biometrice si cu amprenta digitala, sisteme de pontaj inteligente. Firma exporta in peste 100 de tari, circa 80% din productie. Multe din brandurile cele mai cunoscute folosesc Nordson ca furnizor OEM sau se afla in diferite relatii de colaborare, astfel incat puteti achizitiona acum prin NET TRADING o gama large de echipamente de control acces, sub brand NORDSON sau ZK Software. Preturile sunt extrem de competitive.

Minimizarea costurilor pe termen lung
Sistemele electronice de control acces nu necesita schimbarea incuietorii. Majoritatea pot fi reprogramate usor, reducandu-se necesitatea unor servicii suplimentare. De asemenea, marile companii care angajeaza firme de paza, pot renunta la serviciile acestora odata ce apeleaza la sistemele de control acces. Daca sunteti interesati sa utilizati sisteme de control acces pe baza de card, veti putea reprograma noile carduri foarte usor, in cazul in care se intampla sa il pierdeti pe cel vechi. In orice caz, sistemele electronice de control acces elimina orice dificultati aparute la sistemul de securitate, intrucat este nevoie de nu mai mult de 5-10 minute pentru a efectua modificarile in sistem.
 

Inregistrarea persoanelor care intra si care pleaca din cladire
Exista doua mari avantaje ale unui sistem de control acces complex. In primul rand, in cazul unei urgente veti putea informa autoritatile cu privire la persoanele care au intrat si iesit din cladire intr-o anumita perioada de timp.

In al doilea rand, prin sistemul de pontaj, puteti controla orele cand angajatii dvs. sosesc si pleaca de la lucru, gestionand in acest fel eficienta si productivitatea acestora in activitatile desfasurate. 

In general sistemele de securitate sunt consolidate prin adaugarea sistemelor de control acces. Acestea constituie achizitii pe termen lung ce pot fi personalizate in functie de necesitatile dvs. si de nivelul de control al securitatii de care aveti nevoie. Statisticile arata ca aprox. 75% din numarul angajatilor au furat cel putin o data de la locul de munca. Prin intermediul unui sistem de control acces adecvat, nu trebuie sa va mai preocupati de angajatii care se afla in zone in care nu ar trebui.

Fiecare afacere este diferita, chiar si in interiorul aceleasi cladiri pot exista cerinte diferite cu privire la sistemul de control acces. Cel mai bun sistem este cel care va permite flexibilitate si va ofera exact informatiile de care aveti nevoie. Indiferent ca aveti un apartament, o scoala, un birou, un spital sau o banca, trebuie sa va alegeti sistemul care respecta cerintele dvs.

 (196)    (0)    1

  •  Comentarii ( 1 )
 Andrei R.
Am un sistem de sontrol acces la firma, e util.
Comentariul a fost trimis cu succes. Va multumim!
Lasati un comentariu
Captcha