Camere supraveghere cu senzor Sony Starvis

Camere supraveghere cu senzor Sony Starvis

  admin  

 (632)    (2)    1

  Camere supraveghere

Starvis este cea mai recenta tehnologie de iluminare scazuta CMOS lansata de Sony Corporation. Tehnologia Starvis sporeste sensibilitatea senzorului de imagine CMOS Exmor-R pe timp de noapte la camerele de supraveghere. Senzorul de imagine CMOS Starvis folosit la camerele de supraveghere ajuta la vizualizarea clara a obiectelor pe timp de noapte, fara a mai avea nevoie de lumina artificala precum iluminatoarele cu infrarosu, reducand in acest mod si consumul de energie.

camere supraveghere cu senzori sony starvis

Necesitatea tot mai crescuta pentru o monitorizare cat mai eficienta, avand la baza nevoia de supraveghere clara atat pe timp de zi, cat si pe timp de noapte a fortat marile corporatii sa lanseze tehnologii din ce in ce mai avansate, care sa imbunatateasca substantial calitatea imaginilor redate. 

camere supraveghere cu senzor sony starvis

Conform specificatiilor, noua tehnologie Sony poate folosi lumina mult mai eficient imbunatatind sensibilitatea nu numai in regiunile iluminate natural, dar si in situatiile de iluminare cu infrarosu, situatii intalnite adesea in sistemele de supraveghere. Sensibilitatea senzorului de imagine Starvis atinge 2,000 mV si peste la 1μ, ceea ce inseamna de doua ori mai mult decat sensibilitatea existenta la actualul senzor de imagine Exview HAD CCD. Camerele de supraveghere sunt instalate de regula pentru monitorizare continua, noapte/zi, astfel ca de cele mai multe ori sunt folosite cu apertura deschisa la maxim.

Variantele comercializate in prezent includ mai multe tipuri de senzor: de 1.3MP, de 2MP, de 3MP.

In urmatoarea perioada oferta noastra va include si camere ce beneficiaza de noul senzor Sony Starvis, pentru a va oferi permanent cea mai noua tehnologie la cel mai bun pret.

 (632)    (2)    1

  •  Comentarii ( 1 )
 Claudiu M.
Informatii utile, bine de stiut.
Comentariul a fost trimis cu succes. Va multumim!
Lasati un comentariu
Captcha