Camere IP Wireless Eyecam full HD 1080P

Camere IP Wireless Eyecam full HD 1080P

  admin  

 (600)    (0)    1

  Camere supraveghere

Camere IP Wireless Eyecam full HD 1080P

Gama de produse Eyecam a fost imbogatita in ultima perioada cu numeroase modele de camere IP de rezolutii ce pornesc de la 2MP si ajung pana la 4K. In curand vom adauga in oferta noi modele de camere IP wireless full HD, compatibile cu standardul ONVIF versiunea 2.4 si vor putea functiona cu diferite tipuri de NVR-uri provenite de la fabricanti diferiti. Printre functiile incluse in noile camere se numara modulul wireless, cu semnal puternic de pana la 300M in camp deschis, dar si slot pentru micro SD card pentru stocare rapida, locala.

Senzor Sony IMX323 – Hardware full HD pentru produse ultra-performante

Senzorul Sony IMX323 este un senzor de 1/2.9” CMOS de 2.19MP, ce beneficiaza de dimensiune compacta prin utilizarea tehnologiei WLCSP (Water Level Chip Size Package). Spre deosebire de precedesorul sau, modelul IMX222, noul senzor dezvoltat de Sony mentine o performanta competitive in ceea ce priveste gradul de iluminare scazuta.

Distanta Wireless: 300M fara obstacole

Camerele wireless pot fi instalate cu usurinta atat la exterior, cat si la interior, fara sa aveti nevoie de cabluri. Antena de 3dBi asigura un semnal puternic, lipsit de interferente. Semnalul ramane puternic pana la distante de 300M in camp deschis.

Incorporat modul Wireless – instalare rapida

 Sunt necesare doar 1-2 minute pentru a realiza conexiunea wireless.

Compatibilitate extinsa

Standardul ONVIF faciliteaza compatibilitatea extinsa a camerelor wireless cu servere FTP, NVR-uri ONVIF si NVR ONVFI wireless. Indiferent de modelul de NVR, provenit de la orice producator de pe piata, este suficient sa aiba inclus standardul ONVIF si veti putea conecta cele doua dispozitive. Detineti control total asupra modului in care administrati si stocati imaginile surprinse de camera.

Incorporat slot pentru micro SD card

Doriti sa inregistrati imaginile suprinse sa camera local, in camera? Nimic mai simplu. Trebuie doar sa introduceti un micro SD card de maxim 128GB in slotul dedicat. Dupa umplerea cardului noile inregistrari se suprascriu peste cele mai vechi.

Carcasa IP66 rezistenta la intemperii

Folositi camera atat la interior, cat si la exterior. Carcasa este suficient de rezistenta pentru a rezista in orice fel de conditii meteo.

Montare rapida

Dupa ce fixati cu suruburi baza pe perete, introduceti globul camerei fara a fi necesare suruburi suplimentare.

Vizibilitate in intuneric total

Cu ajutorul ledurilor IR obtineti o vizibilitate pe timpul noptii pe o distanta de pana la 30M. imaginile vor fi clare si pline de detaliu.

 

 (600)    (0)    1

  •  Comentarii ( 1 )
 Ovidiu M.
Am o mini camera wireless Eyecam, sunt multumit.
Comentariul a fost trimis cu succes. Va multumim!
Lasati un comentariu
Captcha