Camere IP Wireless

Camere IP Wireless

  admin  

 (435)    (1)    1

  Camere supraveghere

Camere IP Wireless

Numeroasele avantaje pe care le ofera camerele ip wireless in prezent

Siguranta casei prin instalarea unui sistem de supraveghere video a devenit un aspect tot mai raspandit in ziua de azi. Pe piata se gaseste o gama variata de camere de supraveghere. Tot mai multe persoane opteaza pentru a-si proteja casa si bunurile de valoare si cea mai buna metoda o consituie montarea unui sistem de supraveghere. Camerele ce urmeaza sa fie montate trebuie sa acopere fiecare intrare in casa, precum si zona perimetrala.

Camerele ip wireless pot fi solutia pentru protejarea casei dvs. Camerele IP wireless sunt camerele care utilizeaza internet protocol (IP) pentru a capta si inregistra imaginile. Astfel, in locul cablurilor folosite pentru un sistem analog, o camera IP wireless functioneaza prin transmiterea datelor printr-o retea locala cunoscuta sub numele de LAN. Utilizand acest sistem nu mai este necesar sa apelati la sistemele complicate ce implica cabluri. Printre avantajele acestui sistem se numara posibilitatea de a vizualiza imaginile pe orice dispozitiv electronic conactat la internet. Puteti vedea imaginile de oriunde v-ati afla. Latimea de banda va determina numarul de camere wireless pe care le puteti instala in sistemul creat.

Camerele de supraveghere sunt disponibile in varianta wireless sau pe cablu. Daca optati pentru varianta pe cablu, veti avea nevoie de o serie de cabluri instalate prin locuinta pentru a putea functiona sistemul. Primul lucru pe care trebuie sa il aveti in vedere in momentul in care doriti sa instalati un sistem de securitate este aria pe care doriti sa o acoperiti. Sistemul cablat are rolul de a transmite semnalele catre panoul de control prin intermediul cablurilor. Sistemul wireless utilizeaza semnale radio pentru a transmite datele.

De asemenea, un alt avantaj al acestui sistem wireless este faptul ca este usor de instalat si poate fi montat oriunde. La o camera IP wireless, conexiunea la internet este o conexiune wireless si poate fi conectata online cu orice router wireless. Camerele IP wireless, atat cele de interior, cat si cele de exterior, au incorporate leduri IR pentru vizualizarea pe timp de noapte. Calitatea imaginii depinde de numarul de pixeli ai camerei. In prezent, tehnologia camerelor a evoluat foarte mult, iar parametri tehnici difera de la model la model, acest lucru fiind reflectat si in pretul final al produselor. Cu cat rezolutia sau compresia unei camere este mai mare, cu atat calitatea imaginii este mai buna.

Pentru a prelungi durata de actiune a bateriilor de la camerele IP wireless, puteti opta pentru modelele de camere ce includ functia de detectie la miscare. In acest mod, camera va porni doar in momentul in care detecteaza miscare in raza ei de actiune. De asemenea, in categoria camerelor IP wireless sunt incluse cele fixe sau cele robotizate. Camerele cu functia de detectie la miscare necesita un spatiu de stocare mic, intrucat sistemul opereaza doar la detectia miscarii. Securitatea casei este foarte importanta pentru fiecare dintre dvs.

Este necesar sa identificati ce tip de sistem aveti nevoie. Un sistem de supraveghere complet nu trebuie sa fie neaparat si scump. De asemenea, trebuie sa aveti in vedere daca doriti un sistem pe care sa il montati singur sau de catre o firma specializata. Fie ca apelati pentru varianta de interior unde gama de modele este extrem de variata, fiind disponibile camere IP wireless fixe sau robotizate cu functie pan tilt, fie ca apelati pentru varianta de exterior, camerele IP wireless sunt o solutie practica pentru monitorizarea copilului, a locuintei sau chiar a afacerii dvs.

 

 (435)    (1)    1

  •  Comentarii ( 1 )
 Mitrel L.
As alege oricand o camera wireless. Se instaleaza usor si o accesez cand vreau.
Comentariul a fost trimis cu succes. Va multumim!
Lasati un comentariu
Captcha