Alarma Wireless WiFi Chuango AWV Plus

Alarma Wireless WiFi Chuango AWV Plus

  admin  

 (465)    (1)    1

  Sisteme de alarma

Chuango AWV Plus – Un altfel de sistem de alarma WiFi

Noul sistem de alarma WiFi Chuango include pe langa sistemul de alarma si o camera IP HD. Scopul este de a transmite un sentiment de siguranta sporita ce poate fi controlata cu mai mare usurinta. In cazul unui eveniment nefericit nu veti fi doar informat instant prin intermediul aplicatiei, veti putea de asemenea sa si vedeti ce s-a intamplat pentru a lua masurile necesare. Indiferent unde v-ati afla, aveti control total asupra securitatii casei.

Sistem de alarma inteligent: Inima si creierul unei case inteligente si sigure

Unitatea centrala este plug-and-play. Trebuie doar sa o conectati la prize, descarcati aplicatia gratuita disponibila atat pentru iOS, cat si pentru Android, setati reteaua WiFi, adaugati si imperecheati senzorii wireless si accesoriile. Diferite functii ale sistemului precum volumul si timpul sirenei, armarea si dezarmarea intarziata, adaugarea si stergerea senzorilor pot fi realizate direct din telefonul mobil.

Notificare in timp real

Cand se declanseaza alarma, unitatea centrala va porni sirena incorporata. Sistemul va transmite in acelasi timp notificari in timp real, astfel incat sa stiti permanent ce se intampla acasa oriunde ati fi.

Gardianul familiei 24/7

Sistemul Chuango AWV Plus este vigilent tot timpul, actionand ca un adevarat gardian. In cazul in care se intrerupe curentul electric, bateria incorporata are o autonomie de pana la 15 ore.

 (465)    (1)    1

  •  Comentarii ( 1 )
 Sorin P.
Imi plac produsele Chuango. Am doua sisteme instalate, unul acasa, unul la parinti.
Comentariul a fost trimis cu succes. Va multumim!
Lasati un comentariu
Captcha